IDE NA VODA NA USTA fina, hrskava, mirisna, pica s kobasicama, bolja nego u restoranu
Kad nam dosadi "obična" pica, probajte ovaj delikates koji se lako priprema kod kuće.
Pica sa kobasicama
Sastojci:
180 g svinjske kobasice
4 kriške suve, masne slanine
8 jaja
400 g testa za picu
1 šolja gaude
1/2 šoljice crvenog luka
1/4 šolje peršuna
so, biber
Priprema:
U većem tiganju propržite kobasice, slaninu i luk na umereno visokoj temperaturi. Posle deset minuta izvadite iz tiganja i ostavite na stranu. U tiganju ostavite otprilike kašičicu masnoće koju oslobađaju kobasice i slaninu, pa dodajte umućena jaja, peršun i začine. Promešajte i pržite dva-tri minuta. Testo za picu stavite u kalup, pospite sa pola šolje rendanog sira i pecite u rerni zagrejanoj na 200°C tri do pet minuta dok se sir ne rastopi. Izvadite iz rerne i stavite umućena jaja, kobasice i luk. Pospite slaninom i ostatkom sira. Vratite u rernu i pecite dok se sir ne otopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)