Neka T-bon stek bude zvezda vašeg ručka kojim ćete oduševiti ukućane

alo.rs/I. V.

14:30

Sezonski recepti 0

T-bon stek ime je dobio po prepoznatljivom izgledu, odnosno, po kosti u obliku slova T koja se nalazi na sredini komada između bifteka i ramsteka.

Neka T-bon stek bude zvezda vašeg ručka kojim ćete oduševiti ukućane
Shutterstock

 

Sočno juneće pečenje

Sastojci:

500-600 g junetine

so

sveže mleveni biber

senf

ulje

čili paprika

Priprema:

Napravite marinadu od navedenih začina i premažite meso (juneći ramstek sa kostima i deo bifteka) najmanje 24 sata pre pečenja. Peći na izuzetno jakj vatri dok ne postignete stepen pečenosti koji vam odgovara - slabo, srednje ili jače pečeno. Kao prilog možete ponuditi hrskavo pečeno povrće iz rerne (1 manja sveža crvena paprika, 1 mala sveža zelena paprika, pola tikvice).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading