Neka T-bon stek bude zvezda vašeg ručka kojim ćete oduševiti ukućane
T-bon stek ime je dobio po prepoznatljivom izgledu, odnosno, po kosti u obliku slova T koja se nalazi na sredini komada između bifteka i ramsteka.
Sočno juneće pečenje
Sastojci:
500-600 g junetine
so
sveže mleveni biber
senf
ulje
čili paprika
Priprema:
Napravite marinadu od navedenih začina i premažite meso (juneći ramstek sa kostima i deo bifteka) najmanje 24 sata pre pečenja. Peći na izuzetno jakj vatri dok ne postignete stepen pečenosti koji vam odgovara - slabo, srednje ili jače pečeno. Kao prilog možete ponuditi hrskavo pečeno povrće iz rerne (1 manja sveža crvena paprika, 1 mala sveža zelena paprika, pola tikvice).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)