RECEPT ZA PILEĆU ČORBU Lagana i ukusna, kakvu su nekada pravile domaćice
U čorbu možete dodati i drugo povrće koje volite.
Sastojci:
1 pileća ledja
3 krompira
1 šolja zaleđenog graška
1 šargarepa
1 crni luk
1 kašika suvog biljnog začina
1 kašika kukuruznog brašna
Priprema:
Iseckati crni luk, dodati malo vode i staviti da se kuva dok omekša. Dodati piletinu, naliti vode i ostaviti da kuva 15 minuta. Dodati grašak, kuvati 20 minuta. Izvaditi piletinu, dodati iseckanu šargarepu i krompir, naliti još vode da bude oko 3 litra. Dodati začine po ukusu. Meso odvojiti od kostiju pa vratiti u čorbu. Kada se sve skuva razmutiti kukuruzno brašno u malo vode i sipati u čorbu uz stalno mešanje. Kada prokuva kuvati još 10 minuta. Dodati iseckani peršun i poslužiti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)