UKUS KAO PRAVA Posna ruska salata idealna za današnji dan
Stalno ćete je praviti.
Posna ruska salata
Sastojci:
2 veće cvekle
3 šargarepe
1 glavica celera
5 krompira
5 kašika pasulja
1 glavica crnog luka
200 g crnih maslinki
so, biber
ulje
sirće
malo senfa
300 g posnog majoneza
Priprema:
Obariti cveklu, šargarepu, celer, krompir i pasulj. Cvekli će trebati najviše vremena da se skuva, ali kada kuvate sve povrće zajedno, ona daje boju krompiru, celeru i pasulju. Kada se skuva, sve iseckati na
kockice. Zatim iseckati masline i luk. Sve sastojke stavite u jednu veliku činiju, dodati senf, majonez, začinite i sjedinite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAGANIJA NEGO RUSKA I MIMOZA Beogradska salata oduševiće vas lakom pripremom, ali i ukusom
Idealna za svaku vrstu proslave.
SVIMA JE JEDNA OD OMILJENIH Cezar salata na malo drugačiji način!
Možete je nositi na posao kao užinu.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)