PRSTE DA POLIŽEŠ Pasta s paradajz sosom svima će se dopasti
Jelo koje ne može loše da ispadne.
Pasta s paradajz sosom
Sastojci:
1 veća šargarepa
1 glavica crnog luka
1 celer
1 paradajz pelat
so, biber
šećer
bosiljak
pasta
maslinovo ulje
Priprema:
Iseckati crni luk, celer i šargarepu, pa sve to dobro propržiti. Dodati potom paradajz pelat, ukuvati, začiniti, procediti i dodati u kuvanu pastu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA SVE UPOSLENE DAME Legendarno italijansko jelo koje se brzo i lako priprema
Dok trepneš biće gotovo.
Najpoznatiji kuvar na svetu Džejmi Oliver u svoj perfektan paradajz sos za pastu stavlja nešto što mi uvek bacamo (VIDEO)
Potrebno vam je tek nekoliko sastojaka, a kao i uvijek, najveća tajna krije se u začinima - Džejmi koristi listove bosiljka, ali i njegove stabljike koje najčešće završe u smeću a ne bi trebalo.
VEGANSKA PASTA IZ JEDNE ŠERPE Ukusan obrok koji će vas brzo zasititi
Ne može kremastije.
KARBONARU SVI VOLIMO Pripremljene špagete na ovaj način otopiće vaša nepca
Prosto, a tako ukusno.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
Komentari (0)