Krem-supa od mladog graška ima fantastičan prolećni ukus zahvaljujući jednom sastojku
Tanjir ukusne supe poslužite s tostiranim hlebom ili kockicama preprećenpg hleba.
Krem-čorba od mladog graška
Sastojci:
1 mali crni luk
1 čen belog luka
1 kašika putera
1 kg mladog graška
1 kašičica sitno rendanog đumbira
600 ml povrćne supe
120 ml milerama
listovi sveže nane
so biber
Priprema:
Crni luk i beli luk oljuštite, sitno iseckajte i prodinstajte na puteru. Očistite grašak i dodajte ga u luk zajedno sa đumbirom. Sipajte povrćnu supui kuvajte na srednjoj vatri 15 minuta. Dodati mileram i sve zajedno samelkite štapnim mikserom. Čorbu posolite i pobiberite i po želji ukrasite mileramom i listićima nane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)