PRŽENI ŠARAN JE UVEK DOBAR IZBOR Ručak sa ribom će se dopasti svim ukućanima
Nije uopšte težak za pripremu.
Prženi šaran
Sastojci:
2 kg šarana
pšenično brašno
kukuruzno brašno
aleva paprika
so, biber
suvi začin
Priprema:
Šaran očistiti i iseći na jednake komade, pa začiniti mešavinom soli, bibera i suvog začina. Pustiti ga da
odstoji tako sat vremena. Zatim pomešati pšenično i kukuruzno brašno i alevu papriku. U to staviti i malo
suvog začina i bibera. Komade šarana uvaljati u tu smesu i pržiti na zagrejanom ulju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
TOTALNO NEOBIČNO JELO Napravite večeru da se svi raspamete - riba u testu!
Sigurno je da ovako nešto niste probali.
STARI RECEPT SA JUGA SRBIJE Neodoljiv pire od PASTRMKE idealan je prilog za svaki ručak
I ukusan i brzo se sprema.
JEDITE IH SA SOSOM PO ŽELJI Prekrasni kroketi od ribe oduševiće i klince!
Oblika mogu da budu koji želite.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)