ZA PRSTE SE LEPI Neodoljiva rebarca u CRNOM VINU oduševiće vas u sekundi!
Možete jesti uz prilog koji želite.
Rebarca u crnom vinu
Sastojci:
500 g svinjskih rebara
2 glavice crnog luka
1/2 šolje crnog vina
4 kašike maslinovog ulja
2 prstohvata soli
Priprema:
Luk iseći na kolutove, rebarca iseći na parčiće i posipati solju. Luk ispržiti u maslinovom ulju, dodati rebarca i pržiti dok ne postanu zlatasta. Dodati vino i sve dinstati na laganoj vatri 40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)