BRZA VEČERA Testenina sa parizerom iz rerne je jeftino jelo, a nema ko ga ne voli!
Odličan je i sutradan, pa je možete jesti za doručak.
Sastojci:
1 pakovanje testenine (400 g)
300 ml mleka
150 g feta sira
200 g pilećeg parizera
3 jajeta
1 kašika mešavine biljnih začina
3 kašike ulja
Priprema:
Testeninu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Procedite, dodajte umućena jaja, izgnječen sir, mleko i iseckan parizer, začine. Izmešajte i sipajte u podmazanu tepsiju ili vatrostalnu činiju. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BRZO I JEFTINO JELO Zapečena testenina sa parizerom, za malo para ješće cela porodica!
Praktično jelo koje možete napraviti za bilo koji obrok.
JEFTINO JELO, A ODLIČNO! Krompir sa slaninicom je jednostavan obrok, a svi ga obožavaju!
Krompir je omiljena namirnica u našem narodu, a kada se iskombinuje sa slaninom, dobije se savršeno jelo.
PLJESKAVICE OD PIRINČA I KROMPIRA Jeftino jelo koje će vas odlično zasititi, a treba vam samo još salata
Možete da ih poslužite uz meso, sir ili jedete samo uz salatu.
JEFTINO JELO Zapečena testenina sa parizerom i sirom je ukusna, a gotova očas posla!
Odlično jelo za celu porodicu.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
Komentari (0)