SAVRŠEN ZA VREME LETNJE ŽEGE Menemen, ručak od 300 dinara, a zdrav i neodoljivo ukusan
Za 15 minuta imaćete na stolu savršeno jelo u kome će svi uživati
POTREBNI SASTOJCI
zelene paprike - 2 komada
crvene paprike - 2 komada
luk - 1 glavica
jaja - 4 komada
paradajz - 4 komada
ulje - 100 ml
biber - po ukusu
so - po ukusu
peršun
NAČIN PRIPREME
Propržimo krupno isečen luk i dodajemo prstohvat bibera. Dodajemo papriku (krupnije isečenu).
Dva paradajza sečemo na kockice i dodajemo ih u ostale sastojke i pržimo.
Pre nego što drugi paradajz omekša, izbušite ga malo i stavite jaja, začinite i pokrijte tiganj i ostavite na oko pet minuta na srednjoj temperaturi, tako jaja ostanu što je moguće više rovita.
Gotovo jelo ukrasite sveže iseckanim peršunom.
Neka vam je sladak menemen!
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
Komentari (0)