RIBA SE OVAKO NEĆE ZALEPITI ZA ROŠTILJ Uz jedan sastojak biće savršeno hrskava i ukusna
Osim što se neće zalepiti, riba će poprimiti onu finu citrusnu aromu od koje će vam poći voda na usta
Ukoliko volite ribu, ovaj trik će vam dobro doći. Otkrivamo vam načine kako da se ne zalepe, a da ukus bude bolji nego kod klasične pripreme.
Verovali ili ne, tajna je u majonezu ili limunu. Ukoliko se odlučite za limun, jer ipak bolje paše uz ribu, tada ga narežite na kolutove pa ih poređajte na roštilj i preko njih stavite ribe, piše 24sata.
Osim što se neće zalepiti, riba će poprimiti onu finu citrusnu aromu od koje će vam poći voda na usta.
Ako želite da malo više eksperimentišete, tada možda posegnete za majonezom. U tom slučaju, sve što treba da uradite je da premažete ribu majonezom i tako stavljati na roštilj.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
Komentari (0)