UKUSAN RUČAK ZA SAMO 15 MINUTA Testenina sa čeri paradajzom, pršutom i sirom, užitak za desetku
Prednost ovog jela je brzina pripreme i lakoća, kao i odličan ukus
Potrebno je:
- - 500 g penne testenine
- maslinovo ulje
- - 1 čen belog luka
- - 300 g čeri paradajza
- - 200 g rukole
- - 100 g pršute
- - 80 g parmezana
- - 80 g feta sira
- - so, biber po želji
Priprema:
Obariti testeninu prema uputstvima na pakovanju. Čeri paradajz podeliti na dve jednake gomile. Jednu izrendati, drugu iseći na kriške. Iseći rukolu i čen belog luka i pomešati sa čeri paradajzom. Pršutu iseći. Testenini ulje, začine, pršutu i povrće i sve izmešati. Posuti parmezanom i kockicama feta sira.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)