ZAPEČENE PENE SA PILETINOM Lagani ručak od samo 5 sastojaka koji će osvojiti i vas i vašu porodicu
Najbolje od svega je što se priprema za samo 15 minuta
Potrebno je:
- 1 pakovanje (500gr) pene testanine
- 800 g belog pilećeg mesa
- 1 kesa zamrznutog bokolija ili 1 glavica manjeg svežeg brokolija
- 2 (od po 180 gr ) pavlake
- 200 g izrendanog sira
Priprema:
U velikoj šerpi skuvajte pene, iscedite pa vratite u šerpu.U medjuvremenu, zagrejte rernu na 180 C. Isecite piletinu na kockice i u tiganju je propržite na srednjoj temperaturi, 5 do 7 minuta ili dok sredina komadića nije više roze. Ukoliko koristite teflon, ulje vam nije potrebno ili možete dodati malo maslinovog ulja. Posolite i pobiberite po želji.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
Komentari (0)