PAPRIKE PUNJENE SPANAĆEM I 3 VRSTE SIRA Ova fantastična kombinacija će vas oduševiti, prava harmonija ukusa
Umesto da paprike napunite samo sirom, dodajte i spanać. Oduševićete se.
Lagan i jednostavan ručak je odličan kada su napolju vrućine, a upravo takav su i paprike punjene sa 3 vrste sira i spanaćem.
Napravićete baš brzo, a ako poslužite sa salatom biće vam sasvim dovoljno. Čak i oni koji ne mogu da zamisle ručak bez mesa neće odoleti ovako dobrom jelu.
Sastojci:
2 velike paprike
200 g rikota sira
1 manji crni luk
1 jaje
45 g parmezana
50 g mocarela sira
150 g spanaća
peršun
Priprema:
Paprike presecite na pola i izvadite koštice.
Zatim u činiji pomešajte secakni crni luk, rikota sir, jaje, parmezan, rendanu mocarelu i spanać koji ste prethodno propržili na malo maslinovog ulja.
Dobro sjedinite.
Stavite polutke paprika u nauljenu tepsiju, a zatim i njih nauljite i posolite.
Napunite paprike smesom, pa pospite parmezanom.
Pecite na 180°C oko 30-35 minuta.
Ukrasite svežim peršunom.
PASTA PRIMAVERA Idealan prolećni obrok za tople dane, za pravo zadovoljstvo
Ako ne znate šta da napravite, najbolje napravite testeninu.
IZBEGNITE BESPOTREBNE TROŠKOVE Nemojte nikako ovo da bacate u sudoperu
Ove namirnice je bolje da bacate u kantu i tako izbegnete velike troškove.
KROFNICE Brzinski desert koji se topi u ustima, a uspeće svima, najbolje stavite duplu meru
Fenomenalne i slatke, nestaće sa stola odmah.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
Komentari (0)