SAVRŠEN RECEPT ZA SATARAŠ Napravite ovo ukusno tradicionalno jelo za ručak
Iskoristite sezonsko povrće i napravite ukusan sataraš
Sastojci:
- 1 crni luk
- 1 paradajz
- 2 paprike
- 3 jajeta
- so, biber
- ulje za prženje
Priprema:
Isecite luk sitno i propržite na ulju.Potom dodajte papriku seckanu na kockice, pa kad ona omekša dodajte iseckan paradajz.Krčkajte par minuta dodajte umućena jaja i začinite.Gotovo je kad se jaja isprže.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
Komentari (0)