UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI Ne postoji lakši način, a brži način
Većina domaćica zna kako da spremi ajvar, kornišone, kiselu papriku, ali kupus za dva dana to je hit
Koliko god da je volimo kada je gotova, pripremanje same tradicionale zimnice zahteva dosta vremena. Sada se već mnoge domaćice odlučuju za kupovnu zimnicu jer je pre svega manje muke, a cene su delimično slične.
Većina domaćica zna kako da spremi ajvar, kornišone, kiselu papriku… Da bi se povrće za zimnicu održalo, neophodno ga je ukiseliti.
To je proces u kome pomoću slane vode ili sirćeta, menjamo ukus i teksturu povrća. Višestruko je korisno za naš digestivni sistem. Ako nema dovoljno vremena da kiselite kupus, ovaj način pripreme će vas oduševiti!
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)