POSNI PILAV U TEPSIJI Savršena mešavina pirinča i povrća, brzo se pravi
Napravite posni pilav i imate ručak za dva dana . Lagano jelo za koje vam nije potrebno previše vremena ni umeća.
Sastojci
- 300 g pirinča
- 250 g mešanog povrća po želji
- 1 kašičica mešavine suvog začina
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica suvog bosiljka
- 1 crni luk
- 50 ml ulja
Priprema
Prodinstajte iseckan crni luk sa uljem i suvim začinom dok ne omekša i postane žućkast. Dodajte mešavinu pripremljenog povrća, malo vode ako je povrće sveže i kuvajte na tihoj vatri dok ne omekša. U šerpi skuvajte pirinač. Ocedite i dodajte u povrće. Dodajte i bosiljak i na tihoj vatri sjedinite uz mešanje jedan minut. Zapecite u rerni desetak minuta.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)