PEČENE TIKVICE POSNE NA VODI Gotove su za čas a predobre
Ako postite na vodi napravite ovaj delikates od tikvica. Aromatične su i preukusne.
Potrebno je
- 900 g tikvica
- 4 čena belog luka
- 1 kašičica slatke paprike paprike
- 1 kašika soka od limuna
- peršun
Priprema
Tikvice isecite na kolutove, pa posolite i naka odstoje 15 minuta.Tikvice procedite pa obrišite ubrusom, pa začinite seckanim belim lukom i slatkom paprikom, pa prelijte sokom od limuna. Sve dobro promešajte. Na pleh obložen pek papirom poređajte i pecite oko 20 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Pospite tikvice seckanim peršunom.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)