TELEĆA SUPA SA POVRĆEM Po kafanskom receptu, ovakvu do sada niste jeli
Zagrejaće vas u ovim hladnim danima, a osvaja ukusom.
Potrebno je
- 200 g teletine bez kostiju
- 2 čaše povrća iz carske mešavine
- suvi biljni začin
- so
- biber
- 500 ml vode
- 1 kašika peršuna
Priprema
Teletinu kratko prokuvajte u vodu pa prospite vodu. Nalijte u šerpu novu vodu pa dodajte začine i stavite da se kuva. Skuvanom mesu dodajte povrće iz carske mešavine. Vadite komade mesa pa ih isecite na manje delove i vratite. Pustite da se krčka, dok i meso i povrće ne budu dovoljno kuvani.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)