RAŽNJIĆI IZ TIGANJA Podjednako ukusni kao oni sa roštilja, a piletina se lepi za prste

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Ukusni i sočni, pravićete ih stalno.

piletina na ražnjiću
Shutterstock

Potrebno je

  • 600 g pilećih bataka (bez kostiju)
  • 300 g pilećih prsa
  • 1 crni luk
  • 1 sveža paprika
  • so
  • biber
  • slatka mlevena paprika
  • svež peršun

Priprema

Isecite meso na kockice pa ga stavite u blender i sitno izblendajte. Zatim izblendajte luk i papriku pa pomešajte sa mesom. Zatim dodajte sitno seckani peršun, začinite po ukusu i stavite u zamrzivač 30 minuta. Oblikujte meso i stavite na ražnjić. Na kraju, pecite u zagrejanom tiganju, sa svih strana, dok korica ne porumeni. Prijatno!

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading