ROZE KAFA Osvaja na prvi gutljaj, a boja daje posebnu čar
Ova fenomenalna kafa, neobične boje, osvojiće vas od momenta kada je budete probali. Od sada možete sami da je pravite, u udobnosti svog doma, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
Potrebno je
- 2 kašičice agavinog sirupa
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Pomešajte zaslađivač i prah od cvekle, pa to sipajte u čašu. Umutite smesu pa dodajte espreso, i mleko. Zasebno umutite šlag sa malo praha od cvekla, dok ne dobijete željenu čvrstoću. Na kraju, sipajte šlag na vrh čaše. Dodajte led ili dekorišite po želji. Prijatno!
AKO RADITE OVO KADA PRAVITE PALAČINKE BIĆE ŽILAVE Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Ako želite savršeno vazdušaste, mekane i ukusne palačinke, izbegnite sledeće greške.
CEZAR SALATA Rapsodija ukusa nastala 1924 godine osvaja od prvog zalogaja, za dane koji se pamte
Cezar Kardini, pre tačno jednog veka, napravio je najpoznatiju salatu na svetu. Sa godinama recept je menjan pa danas postoje brojne varijacije, ove obrok salate. Donosimo vam recept koji se smatra originalnim.
DALMATINSKA PAŠTICADA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, po tradicionalnom receptu
Popularno dinstano jelo od govedine kuvano u slatko kiselkastom sosu, nastalo u Dalmaciji, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
OČISTITE ZAGORELI TIGANJ ZA SAMO 20 DINARA Uz pomoć ove namirnice će se sijati kao ogledalo
Namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji očistiće zagorelo posuđe brzo i lako.
VIRŠLE NA 100 NAČINA Različita jela, od kroketa do salate, za konkretan obrok
Pohovani kroketi, domaćinski pasulj, francuska musaka, rol viršle sa slaninom, zapečena testenina, kremasta pasta, viršle u paradajz sosu, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)