ROZE KAFA Osvaja na prvi gutljaj, a boja daje posebnu čar
Ova fenomenalna kafa, neobične boje, osvojiće vas od momenta kada je budete probali. Od sada možete sami da je pravite, u udobnosti svog doma, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
Potrebno je
- 2 kašičice agavinog sirupa
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Pomešajte zaslađivač i prah od cvekle, pa to sipajte u čašu. Umutite smesu pa dodajte espreso, i mleko. Zasebno umutite šlag sa malo praha od cvekla, dok ne dobijete željenu čvrstoću. Na kraju, sipajte šlag na vrh čaše. Dodajte led ili dekorišite po želji. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)