PIJANI ŠTAPIĆI Lagana užina koja se pravi brzo i jednostavno
Grickalica za veče sa prijateljima ili brza užina, na vama je da izaberete. Uspeće svima, pa i potpunim početnicima.
Potrebno je
- 1 čaša belog vina
- 4 čaše brašna
- 1 čaša ulja
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica soli
- susam
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Sjedinite brašno, ulje, prašak za pecivo, so i vino, pa od smese zamesite testo i pustite da odstoji 30 minuta. Onda rastanjite testo oklagijom na debljinu od 1 cm, pa nožem secite na štapiće. Prebacite u pleh obložen papirom za pečenje pa premažite štapiće žumancetom i pospite susamom. Pecite štapiće dok ne porumene, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)