POSNI PAPRIKAŠ SA PEČURKAMA Slasno jelo na kašiku, nećete osetiti da nedostaje meso
Izdašno jelo koje je odličan izbor za posne dane.
Potrebno je
- 700 g krompira
- 2 glavice crnog luka
- 300 g šargarepe
- 500 g šampinjona
- 1 kašika ulja
- 1 kašičica soli
- biber po ukusu
- 1 kašičica začinske paprike
- svež peršun po ukusu
Priprema
Propržite luk na ulju pa dodajte isečen krompir i šargarepu. Dinstajte 10 minuta uz mešanje, pa dodajte šampinjone. Sipajte vodu da povrće ogrezne pa pustite da se krčka na tihoj vatri. Začinite biberom i suvim biljnim začinom. Na kraju, dodajte začinsku papriku i pospite peršunom. Služite toplo. Prijatno!
KAPRIĆOZA Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet
Preukusna pica bolja od one kupovne, za pravo zadovoljstvo.
LAZANJE SA PEČURKAMA Sočan spoj testenine sa povrćem pravi je raj za nepca
Ako volite klasične lazanje, ove ćete da obožavate.
KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
SLANA ŠTRUDLA SA KOBASICAMA BOLJA OD SLATKE Rapsodija ukusa za prave gurmane
Ako volite klasičnu štrudlu, njenu slanu verziju ćete da obožavate.
PILEĆA ČORBA Klasik bez premca kome niko ne može da odoli, a krepi organizam u trenu
Kremasta čorba pomoćiće vam kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)