PILETINA SA POVRĆEM I PIRINČEM Kao iz restorana kineske kuhinje, sočna i slasna
Jelo iz jednog tiganja pravi je raj za nepca, a zagrejaće vam dušu i telo.
Potrebno je
- 2 jaja
- 2 pileća filea
- skrob
- 3 kašike soja sosa
- 300 g kuvanog pirinča
- 1 crni luk
- 1 velika šargarepa
- pol šolje graška iz konzerve
- 1 čen belog luka
Priprema
Izlupajte jaja pa propržite. Onda ih stavite u neku posudu. Dodajte još malo ulja u tiganj pa propržite meso, isečeno na kockice i uvaljano u skrob. Prženom mesu dodajte kašiku soja sosa i dobro promešajte. Meso izvadite a u tiganj stavite prethodno skuvani pirinač. Dodajte dve kašike soja sosa i malo ulja pa propržite. Izvadite pirinač pa dodajte ulje, sitno seckani crni i beli luk, grašak i šargarepu. Nekoliko minuta pržite pa opet dodajte meso, jaja i pirinač. Pržite 2 minuta pa sklonite sa vatre. Servirajte i služite. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)