PARADAJZ ČORBA Sočna i lagana, greje dušu i telo, sipaćete tanjir više
Ovako sočnu i aromatičnu do sada niste probali.
Potrebno je
- 1 crni luk
- 500 ml vode
- 1 l kuvanog paradajza
- 1/2 kašičice šećera
- 1 kašičica mlevene paprike
- 1 kašika seckanog peršuna
- so, biber
Priprema:
Propržite crni luk na malo masti. Dodajte mlevenu papriku i ulijte sok od paradajza i vodu. Posolite i pobiberite te kuvajte 20 minuta. Ubacite po želji rezance. Na kraju dodajte sitno seckani peršun.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)