PICA TROUGLIĆI IDEALNI ZA BRZI DORUČAK ILI VEČERU Sa hrskavom testom i sočnim nadevom, nestaće sa stola odmah

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Još su bolji od onih kupovnih, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

pica trouglići
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 g lisnatog testa
  • 200 g kačkavalja
  • 150 g šunke
  • kečap
  • 1 jaje
  • Origano

Priprema
Razvučeno lisnato testo premažite tanko kečapom, poređajte listove pečenice ili suvog mesa, a preko toga listove kačkavalja. Sve pospite origanom. Savijte lisnato testo u rolnu, pa ga isecite na troguliće jednake veličine. Poređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje. Jaje razmutite i premažite trougliće, pa ih pospite susamom. Rernu zagrejte na 220 stepeni i pecite trougliće oko 20 minuta ili dok ne porumene.

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading