PEČENI DULEK Zdrava užina koja će vam zamirisati celu kujnu, a ne morate da brojite kalorije
Pravi se jednostavno a držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 1 kg očišćene bundeve
- šećer, med ili cimet po ukusu
Priprema
Isecite bundevu na kriške pa je očistite od semenki. Poređajte na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite dulek oko sat vremena u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Kada bude mekan, znaćete da je pečen. Možete da služite toplo ili hladno. Pospite po želji šećerom, medom ili cimetom.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)