PICA ROLAT Pravi se brzo i lako a svaki zalogaj je sve bolji, prste da poližete
Ako volite picu, ovaj rolat ćete obožavati. Napravićete začas a pojesti u slast.
Potrebno je:
- 500 g gotovih kora
- 4 jajeta
- 1 jogurt
- 4 kašike brašna
- 1 dl ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 100 g paradajz sosa
- 150 g rezane šunke
- 100 g kačkavalja
- malo mariniranih pečurki
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Podelite kore na dva dela. Jaja umutite sa jogurtom, brašnom, uljem i praškom za pecivo. Dodajte so. Pripremljenim filom premažite svaju koru, a na poslednju staviti salamu, kačkavalj, paradajz sos i marnirane pečurke. Napravite 2 rolata pa prebacite u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, tj dok ne porumeni.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)