PUNJENI PARADAJZ ZAPEČEN U RERNI Savršena rapsodija sa mesom, nema ko vam neće tražiti recept
Konkretan obrok koji osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 300 g mešanog mlevenog mesa
- 4 parčeta slanine
- jedna crvena paprika
- 4 paradajza
- pola glavice crvenog luka
- 1 kašičica suvog biljnog začina
- malo bibera
- maslinovo ulje
- pola čaše vode
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U mleveno meso dodajte sitno seckanu papriku i slaninu. Dodajte jednu kašičicu suvog biljnog začinai malo bibera. Dodajte pola glavice sitno sečenog crvenog luka i dobro promešajte. Onda dodajte jednu kašičicu ulja pa opet promešajte da se sastojci dobro sjedine. Operite paradajz pa ga izdubite i punite smesom od mesa. Poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Poprskajte sa malo maslinovog ulja i pola čaše vode. Pecite dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)