NAPRAVITE ČOKOLADNI GANAŠ KAO PROFESIONALNI KUVARI Uz ova 2 sastojka i tačnu količinu biće neodoljiv
Ako pravite torte ili kolače važno je da vam ganaš ispadne savršen. Poslušajte sledeće savete i biće kao onaj kupovni.
Kvalitetni sastojci i određena količina
Za dobar ganaš savetujemo da koristite čokoladu od 70 posto kakaoa i slatku pavlaku. Bitno je da sastojci budu kvalitetni, jer će to umnogome da utiče na ukus. Ne treba da stavljajte istu količinu za torte i kolače. Za prelivanje torte treba da bude tečniji, da se lakše razmaže, što je 100 g čokolade i 200 ml slatke pavlake. Takođe je bitno da bude dobro ohlađen ali i dalje tečan, da ne bi pucao dok sečete parčiće. Za kolače je važno da bude čvršći tako da stavite 200 g čokolade i 100 ml slatke pavlake.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)