KAKO DA NAPRAVITE SAMOPODIZAJUĆE BRAŠNO? Testo će narasti u roku od ODMAH, a treba vam SAMO 2 sastojka!

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Olakšaće vam pripremu testa, a potrebno vam je samo 2 sastojka koja već imate u kuhinji.

samopodizajuće brašno
Shutterstock

Potrebno je

  • 750 g brašna
  • 10 kašičica praška za pecivo

Priprema:

Brašno i prašak za pecivo pomešajte i dobro promešajte. Čuvajte u zatvorenoj posudi, na sobnoj temperaturi, do 6 meseci.

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading