SLAGANI BUREK SA SIROM Od gotovih kora, ukus je fenomenalan a recept proveren
Hrskavih kora i bogatog nadeva, uživaćete u svakom zalogaju.
Potrebno je:
- 500 g kora za pitu
Fil:
- 300 g sira
- 1 jaje
Za mazanje kora
- 120 ml ulja
- 250 ml kisele vode
Priprema
Podmažite tepsiju uljem pa stavite dve kore da prelaze preko ruba. Poprskajte svaku koru smesom ulja i vode. Dodajte još dve kore, zgužvajte i poprskajte istom smesom. Namažite preko malo fila. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Prelijte burek sa smesom vode i ulja. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Secite prohlađen burek i služite uz jogurt ili kiselo mleko. Prijatno!
CRNAC BEZ JAJA "NA ČAŠE" Neodoljivi desert sa bananom napravi se brzo, a pojede za tren oka
Fenomenalni slatkiš koji se smaže u jednom zalogaju, idealan za sve prilike.
KAPRIĆOZA Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet
Preukusna pica bolja od one kupovne, za pravo zadovoljstvo.
LAZANJE SA PEČURKAMA Sočan spoj testenine sa povrćem pravi je raj za nepca
Ako volite klasične lazanje, ove ćete da obožavate.
KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
SLANA ŠTRUDLA SA KOBASICAMA BOLJA OD SLATKE Rapsodija ukusa za prave gurmane
Ako volite klasičnu štrudlu, njenu slanu verziju ćete da obožavate.
Komentari (0)