KOLESLAV SALATA Savršeno se slaže sa mesom, a sjajan je prilog za mnoga jela
Napravite ovu poznatu salatu sa kupusom i uživajte u svakom zalogaju.
Potrebno je
- manja glavica kupusa
- 1 luk
- 1 šargarepa
- 1 jabuka
- 100 g kisele pavlake
- 50 g majoneza
- 1 kašičica senfa
- sok i korica pola limuna
- so
- biber
Priprema:
Izrendajte kupus, šargarepu i jabuku. Sitno iseckajte luk. U jednoj posudi pomešajte šargarepu, jabuku i kupus. Sipajte sveže isceđeni sok od limuna, rendanu limunovu koricu, pavlaku, majonez i senf te posolite i pobiberite po ukusu. Taj preliv sipajte preko sastojaka za salatu i dobro promešajte sve. Služite hladno.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)