KAKO DA JAJA NE PUKNU TOKOM KUVANJA? Uz ova 2 trika nema šanse da se to desi
Iako kuvanje jaja deluje jednostavno, neretko se dešava da ona pucaju. Ovo posebno može da bude problem kada pravite jaja za Uskrs. Primenite ova 2 trika i problem je rešen.
1. Koristite jaja sobne temperature
Nikako nemojte da kuvate jaja direktno izvađena iz frižidera. Koristite ona sobne temperature, stavite ih u šerpu i prelijte vodom, da ih prekrije. Onda lagano kuvajte.
2. Nemojte da stavljajte poklopac
Ako ne poklopite šerpu, sigurno neće doći do pucanja jaja.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)