KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENO TESTO ZA PICU Saveti su jednostavni a imaćete osećaj da ste u Italiji
Primenite ovih nekoliko saveta, i videćete razliku u ukusu testa za picu.
Koristite brašno tip 00
Najbolje daje strukturu testu i sjajno zadržava vlažnost.
Stavite kiselu vodu
Bolje je da koristite kiselu vodu, umesto one sa česme.
Koristite suvi kvasac
Koristite suvi umesto svežeg kvasca.
Ulje
Za autentičan italijanski ukus, koristite ekstra devičansko maslinovo ulje.
So
Za najbolji ukus najbolje da koristite kvalitetnu morsku so.
Pustite da odstoji 2 sata
Zamesite testo, pa ga pustite da odstoji 2 sata, na sobnoj temperaturi.
Oblikujte testo rukom
Nemojte da koristite oklagiju, već testo oblikujte rukom.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
Komentari (0)