BRZE BOMBICE OD KEKSA Gotove za manje od 5 minuta, a pojedu se za tren oka
Oduševiće sve koji budu probali, slatke i neodoljive.
Potrebno je
- 250 g neslanog krem sira
- 200 g mlevenog keksa
- 50 g šećera u prahu
- 30 ml vrele vode
- 2 kašičice praha instant kafe
- 1 kašičica ekstrakta od vanile
Za dekoraciju:
- Kakao prah ili mleveni keks
Priprema:
Instant kafu pomešajte sa vrelom vodom i ostavite da se ohladi. Krem sir stavite u činiju, dodajte šećer u prahu i špatulom sjedinite. Sipajte ohlađenu kafu i ekstrakt vanile. Sjedinite špatulom. Dodajte mleveni keks i sjedinite. Vlažnim rukama pravite kuglice željene veličine i uvaljajte ih u mleveni keks ili u kakao, po želji. Stavite u frižider najmanje pola sata da se stegnu.
Možda vas zanima:
LAVA KOLAČ OD BELE ČOKOLADE Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah
Neodoljivi desert nestaće sa stola odmah.
KOLAČ SA JABUKAMA I MAKOM NIKO NE ODBIJA Uspeće i početnicima, a zamirisaće cela kuća
Fenomenalan i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
CRNI KOLAČ Za pravo zadovoljstvo, a uspeće i početnicima, najbolje stavite duplu meru
Fenomalan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
BRZE KOKOS KOCKE Desert koji uspeva svima, a miriše na ljubav
Ako volite kokos, ovaj desert ćete obožavati.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)