KREM SUPA OD SPANAĆA I ŠPARGLI Greje dušu i telo, a zdrava i ukusna
Prava supa za sunčane prolećne dane, recept je proveren a ukus savršen.
Potrebno je
- 3 porcije
- 50 g brašna
- 100 g crnog luka
- biber
- so
- 300 g špargli
- 500 g spanaća
Priprema:
Očistite spanać i odsecite šparglama tvrde krajeve i vrhove; krajeve bacite, a sredinu isecite na komadiće. Prodinstajte crni luk, pa dodajte brašno. Mešajte 2 minuta, pa nalijte vodom i dodajte šparglu i očišćen spanać. Posolite i pobiberite. Kad provri voda, smanjite vatru i kuvajte pokriveno još nekih tridesetak minuta. Nakon toga ispasirajte, dodajte šolju mleka, po potrebi još malo soli i bibera.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)