KAKO DA PECIVO OSTANE SVEŽE DANIMA? Primenite ovo i biće mekano i sočno
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u mekanim kiflicama, ili cimet rolnicama, i sutra i prekosutra.
Ulje umesto putera
Ako budete koristili ulje umesto putera biće sveže, i nekoliko dana više.
Jogurt umesto mleka
Dodajte jogurt a ne mleko, i testo će biti mekano i sveže.
Nemojte da preterujete sa jajima
Nemojte da dodajete više od jednog jajeta na 500 ml tečnosti. Jaja čine pecivo gustim.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)