POSNA OBROK SALATA SA TUNJEVINOM I ŠAMPINJONIMA Lagana a zasitna, držaće dugo sitim
Sočna i slasna, a posna pravićete stalno.
Potrebno je
- 2 konzerve tunjevine u komadima
- 100 g mariniranih šampinjona
- 100 g neslanog pečenog kikirikija
- 500 g posnih makarona
- 400 g posnog majoneza
- 5 - 6 kiselih krastavčića
- So
Priprema:
Skuvajte makarone onako kako to inače radite. Tunjevinu izvadite iz konzerve i ocedite. Iseckajte sitno šampinjone i krastavčiće. Iseckajte kikiriki. Pomešajte u jednu posudu šampinjone, tunjevinu, krastavčiće i kikiriki. Dodajte so pa promešajte i sjedinite sa makaronama. Zatim dodajte posni majonez i sve polako sjedinite. Ostavite u frižideru nekoliko sati. Prijatno!
Možda vas zanima:
KISELA SALATA OD PLAVOG PATLIDŽANA Super ide uz roštilj i pečenje, a gotova očas posla
Pravo letnje osveženje, pravićete stalno.
URNEBES SALATA PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Gotova za 5 minuta i ljuta, super ide uz roštilj
Pravi se lako, a dodaje na ukusu svakom jelu.
HLADNA SALATA SA PILETINOM I TESTENINOM Savršeno osvežava u vrelim danima, a gotova očas posla
Salatu držite do tri dana u frižideru.
CACIKI SALATA Kremasta i lagana, osvežiće vas u momentu, baš kao ona grčka
Pravi se lako, a pojede brzo.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)