PRODUŽITE TRAJANJE ZELENOJ SALATI I DO 6 NEDELJA Biće sveža kao da je tek kupljena
Primenite ovaj savet stručnjaka Ejmi Kros, i bićete oduševljeni rezultatom.
Isecite kraj zelene salate pa je dobro operite pod vodom. Onda potopite salatu u posudu sa vodom i 60 ml sirćeta, i tako ostavite 2 minuta. Listove ponovo properite pod vodom pa je ostavite na ubrusu nekoliko sati, da se dobro osuši. Čuvajte zelenu salatu u staklenoj posudi, jer je staklo otpornije na temperaturne promene od plastike. Obavezno u posudu dodajte ubrus preko salate i ostaće sveža i do 6 nedelja. Odložite u frižider, i vadite delove salate, po potrebi.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)