AKO VOLITE SLATKE MAFINE, OVE SLANE ĆETE OBOŽAVATI Pojedu se u jednom zalogaju!

Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Svaki zalogaj je gurmanski raj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

mafini
Shutterstock

Potrebno je

  • 4 jajeta 
  • 100 ml kefira 
  • 3 kašike pavlake 
  • 100 g brašna 
  • 1 kašičica praška za pecivo 
  • 1/2 kašičice soli 

Za punjenje:

  • 4 kuvana jajeta 
  • mladi luk

Priprema: 
Jaja umutite s kefirom i pavlakom. Zatim dodajte brašno s praškom za pecivo i posolite. Sve sjedinite, pa dodajte rendana kuvana jaja i seckani mladi luk. Dobro promešajte i sipajte u nauljeni kalup za mafine. Pecite na 180 stepeni oko 20-25 minuta.

 

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Tagovi:

Komentari (0)

Loading