TRIKOVI ZA SAVRŠENU PILETINU Napravite ovako i biće hrskava spolja, i mekana iznutra
Ako želite da piletina ispadne sočna, primenite ove jednostavne trikove iskusnih domaćica.
Potopite u slanu vodu
Ako želite da piletina bude ukusna i sočna, potopite je u slanu vodu.
Začini
Za savršenu aromu, uvaljajte piletinu u mešavinu crnog bibera, peršuna, crnog i belog luka, muskantnog oraščića i začinske paprike.
Tapkanje ubrusom pre pohovanja
Jako je važno da pre pohovanja piletinu istapkate ubrusom da bi se skinuo višak tečnosti.
Prženje mesa
Pržite piletinu da lepo porumeni sa jedne strane, pa je tek onda prevrnite. Videćete i sami da se fino odvaja od tiganja kad dobije zlatnu koricu, zato najbolje da je samo jednom prevrnete.
Zagrejan tiganj i poklopac
Ne treba da pržite u mnogo dubokom tiganju, ali treba da bude zagrejan. Dok pržite meso, obavezno poklopite tiganj.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)