PEČURKE U PAVLACI GOTOVE ZA POLA SATA Slasne i neodoljive, za savršen obrok
Preukusno jelo za one izbirljive.
Potrebno je
- pola kilograma pečuraka
- 200 ml kisele pavlake
- 1 glavica crnog luka
- pola kašičice origana
- pola kašilice suvog biljnog začina
- kašičica bibera
Priprema:
Pečurke dobro properite pa ih osušite. Crni luk izdinstajte pa kad postane staklast, dodajte sitno sečene paprike. Dodajte začine i pola šolje vode, pa kad ispari, dodajte kiselu pavlaku. Prodinstajte još malo. Služite uz prilog po želji. Prijatno!
AKO ŽELITE MEKANE KIFLICE URADITE OVO Sastojci koji se dodaju u testo da bude sveže danima
Dodajte neki od navedenih sastojaka u testo kada pravite kiflice ili hleb, i produžićete im svežinu nekoliko dana.
SALATA OD TUNJEVINE I PASULJA Brzinska a preukusna užina kad nemate vremena, prste da poližete
Slasna a posna, najbolje stavite duplu meru.
AMERIČKA PITA SA ČOKOLADOM Još slađa od one sa jabukama, otopićete se od miline
Ako volite pitu sa jabukama, ovu ćete da obožavate.
ORASNICE Starinski kolač od samo 4 sastojka iz bakine kuhinje
Za obične dane kada vam se jede nešto slatko ali i svečanu trpezu.
AKO RADITE OVO KADA PRAVITE BOLONJEZ SOS NEĆE BITI UKUSAN 5 najčešćih greški
Najčešće greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama.
Komentari (0)