PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.

punjeno belo meso sa paprikama
Shutterstock

Potrebno je

  • 4 pileća filea
  • 2 crvene paprike
  • 100 g kačkavalja
  • so, biber
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 kašičica suvog začina

Priprema:
Operite paprike, prepolovite ih i očistite od semena, pa ih ispecite u rerni dok ne omekšaju. Iseckajte paprike i kačkavalj na kockice. Isecite pileće filee po sredini da dobijete džep. Napunite svaki file seckanim paprikama i kačkavaljem, pa zatvorite čačkalicama. Posolite, pobiberite i pospite suvim začinom. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju i propržite filee s obe strane dok ne dobiju zlatnu boju. Prebacite ih u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite još 20-25 minuta.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading