TRIKOVI ZA ČOKOLADNU GLAZURU Biće kremasta i ukusna, a caka je u ovome
Ukusna i kremasta, pravićete stalno.
1. Mešajte uvek metalnom kašikom
Čokoladu uvek mešajte metalnom kašikom ili žicom, ako koristite drvene varjače, možete da "pokupite miris" nekog prethodnog jela.
2. Dovoljna je tiha vatra
Da glazura ne bi zagorela i da ne bi bilo grudvica, važno je da čokoladu otapate na tihoj vatri.
3. Koristite suve posude
Koristite čisto i suvo posuđe kada topite čokoladu. Nemojte da stavljajte poklopac na šerpu, da kapljice vode ne bi upale u čokoladu.
4. Proveren recept
Koristite proveren recept za čokoladnu glazuru, sa kojim ne možete da pogrešite. Dodajte 2 kašike ulja na 100 g čokolade, pa sjedinite na tihoj vatri i prelijte poslasticu.
POSNI SLAVSKI KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Jedini recept koji vam je potreban
Gosti će biti oduševljeni ukusom.
BOMBICE OD BADEMA ZA NAJLEPŠU POSNU SLAVU Prave se maltene same, a svi ih vole
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNI TIRAMISU ZA PRAVE KAFOLJUPCE Kolač zbog kog i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sočan, i savršeno ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)