OMILJENI SLATKIŠ PRINCA VILIJEMA I KEJT MIDLTON Čokoladna torta koja se ne peče
Morate da probate tortu sa kraljevskog dvora
Brza čokoladna torta
Sastojci:
250 g pti ber keksa
150 g crne čokolade
125 g putera
100 g šećera
1 jaje
Za glazuru:
200 g crne čokolade
Priprema:
Izlomite keks rukom u komade veličine badema. Umutite penasto omekšali puter sa šećerom. Dodajte istopljenu čokoladu stalno muteći. Zatim dodajte jaje i mutite da se sjedini sa smesom. Umešajte izlomljeni keks. Sipajte u kalup za tortu obložen papirom za pečenje i stavite u frižider da stoji tri sata. Za glazuru, istopite čokoladu na tihoj vatri i prelijte kolač. Izravnajte glazuru i ostavite da se stegne, pa izvadite tortu iz kalupa.
TORTA SA MALINAMA Raskošna i neodoljiva poslastica za sva vremena i prilike, a miriše na ljubav
Torta sa dva fila raspametiće i one izbirljive.
NUGAT TORTA Kremasta poslastica koja se topi u ustima, a miriše na ljubav
Fenomenalna poslastica smaže se za tren oka.
NJUJORŠKI ČIZKEJK Fenomenalni kolač koji obara s nogu, klasik bez premca
Najpoznatiji čizkejk na svetu pravi se u Njujorku.
SUTLIJAŠ Desert koji se pravi brzo i lako, a miriše na dane detinjstva i bakinu kuhinju
Neodoljivi sutlijaš oduševiće i one koji ne vole slatko.
MARININA ČOKOLADNA TORTA BOLJA OD ONE KLASIČNE Za pravo zadovoljstvo
Napravite preukusnu poslasticu po receptu Marine Ćosić Pejić, autorke profila Mama kuva s bebom
Komentari (0)