![fungi pasta](/data/images/2024-10-18/103537_fungi-pasta-1_f.jpg)
FUNGI PASTA Neodoljivi specijalitet za savršen nedeljni ručak, prste da poližete
U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.
Nedelja, 16. feb 2025.
U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.
Srpski košarkaški reprezentativac, doskorašnji igrač Partizana, a sada deo CSKA Moskva, ostvario je karijeru o kojoj mašta svaki dečak na igralištu, sa loptom oko obruča. Rođeni Čačanin i suprug obožava da jede specijalitete iz taštine kuhinje, ali i jela od mesa po kojima je njegov grad poznat. - U poslednje vreme volim, na primer, lovačke šnicle. Tašta spremi jagnjetinu, strina spremi palačinke, stric roštilj i tako. Za svaku vrstu jela imam kafanu ili restoran u koji odem u Čačku. Ako mi se jede pečenje, odem na pečenje, ako mi se jede Karađorđeva šnicla, ima sjajnih restorana - izjavio je Aleksa u emisiji „Balkanskom ulicom“.
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
Legenda kaže da je u porobljenom Konstatinopolju imam pao s minareta kada je osetio miris ovog ukusnog jela.
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.
Fenomenalno jelo oduševiće prave gurmane.
Pravi su raj za nepca, bićete raspamećeni.
Jovana Joksimović, novinarka i urednica K1 TV, supruga i majka, dokazuje da sve može da se postigne kad se dovoljno želi. Supruga pevača Željka Joksimovića vodi računa o ishrani, a u njenim specijalitetima najviše uživaju sin Kosta i ćerke bliznakinje, Ana i Srna. Recept za brze i ukusne tortilje sa piletinom uspeće svima, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Jelo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ukusa koji se pamti.
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
Neodoljivo jelo držaće vas dugo sitim, a vino mu daje posebnu draž.
Oboriće s nogu i one izbirljive.
Fenomanalno jelo držaće vas dugo sitim.
Stanija Dobrojević, učesnica rijalitija, diplomirani ekonomista, manekenka i starleta, poznata je kao neko ko izuzetno vodi računa o izgledu. Pored redovnih treninga, pažljivo bira šta će se naći na dnevnom jelovniku, što ide u prilog tome da ima besprekornu liniju. Svi koji su probali recept za ovo brzo, a ukusno jelo s lososom i terijakijem kažu da bolje nisu jeli.
Poznata i kao "engleska musaka", osvojiće vas od prvog zalogaja.
Savršene ćufte u paradajz sosu sa krompirom bile su omiljene maršalu Titu.