BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Utorak, 16. dec 2025.
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Ako volite klasičan paša lokum, ovaj sa keksom ćete da obožavate.
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
Fenomenalne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Napravićete brzo i lako, a dobićete brojne komplimente koliko je ukusno.
Ako i vas muči nadimanje nakon pasulja primenite ovaj jednostavni trik.
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u ukusnom obroku.
Potaž, slani rolat, neodoljiva pasta ili punjene pečurke, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Jednostavan i primenljiv trik kako da se pirinač ne lepi za šerpu.
Sočna i ukusna, a maline joj daju poseban šmek.
Fenomenalni desert odlično se slaže sa kafom.
Fenomenalne kocke sa višnjama, po originalnom nemačkom receptu.
U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.
Srpski košarkaški reprezentativac, doskorašnji igrač Partizana, a sada deo CSKA Moskva, ostvario je karijeru o kojoj mašta svaki dečak na igralištu, sa loptom oko obruča. Rođeni Čačanin i suprug obožava da jede specijalitete iz taštine kuhinje, ali i jela od mesa po kojima je njegov grad poznat. - U poslednje vreme volim, na primer, lovačke šnicle. Tašta spremi jagnjetinu, strina spremi palačinke, stric roštilj i tako. Za svaku vrstu jela imam kafanu ili restoran u koji odem u Čačku. Ako mi se jede pečenje, odem na pečenje, ako mi se jede Karađorđeva šnicla, ima sjajnih restorana - izjavio je Aleksa u emisiji „Balkanskom ulicom“.
Jednostavni trikovi kako da u kuhinji iskoristite omot od margarina, a totalno korisni svakoj domaćici.
Napravićete začas, a tope se u ustima.