KEPANG KROFNE Domaće, a sočne i slatke, kao one iz pekare
Neodoljive i posebne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Neodoljive i posebne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Ove slasne krofne idealne su u vreme posta, a ne zaostaju ni malo za onim klasičnim. Probajte i uverite se koliko su ukusne.
Ako volite klasične krofne, ove ćete da obožavate. Još slađe i ukusnije, pravićete ih stalno.
Ako volite klasične krofne, ove ćete da obožavate. Još slađe i ukusnije, pravićete ih stalno.
Jede vam se nešto slatko, a ne znate šta da napravite? Napravite puf puf krofne. Osvojiće vas od prvog zalogaja.
Ako vam se jedu krofne, napravite ove naše sa čokoladom, a bez pravog mleka. Vazdušaste su i mekane , polizaćete prste.
Danas donosimo brz i ukusan recept za omiljene poslastice...
Umesto džemom, krofne možete puniti kremom po želji.
Fantastično mekane i vazdušaste krofne koje deca obožavaju.
Krofne, omiljena poslastica svih generacija. Jedni vole krofne sa džemom, drugi sa kremom, a mi vam donosimo trikove kako da vaše krofne ne upiju masnoće. Ključna stvar krije se u 3 koraka
Nedelja je idealna da počastite ukućane poslasticom od testa.
Za fritule postoji mnogo recepata, a ovo je jedan od najbržih.
Probajte ovaj fantastičan recept za krofne.
Prilikom stavljanja krofni na prženje pazite da ne preterate s količinom komada, zbog čega će temperatura ulja pasti, a krofne se neće ispeći i upiće više masnoće
Verujte mi da lepše krofne, do sada, nisam nigde probala, tako da ovaj recept ostaje za mene nezamenljiv za pravljenje krofni
Za ove krofne vredi se potruditi i obradovati ukućane.
Možda se ne čini tako, ali pravljenje finih, mekanih krofni koje nisu natopljene ulem nije baš lak posao. Bar dosad to nije bilo tkao.
Ovaj recept će vam svi tražiti