FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
Nedelja, 19. maj 2024.
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
Neodoljivo sočna, pravićete stalno.
Fokaču možete da jedete kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze gostima uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fokaču možete da jedete kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze gostima uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Fokaču možete da poslužite kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.
Fud blogerka Nataša Denić koja stoji iza posećenog Instagram naloga @pecatzivota podelila je jednostavan recept za fokaču s tikvicama.
Ukoliko vam pretekne krompir od ručka zamesite ove podatne lepinjice punjene sirom,
Bakina vanglica nesebično deli svoje kulinarske tajne s vama.